• Op werkdagen voor 15.00uur besteld - zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Niet goed, geld terug
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Sparen voor korting
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Retourneren

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Een annulering dient ten alle tijde binnen 14 dagen kenbaar gemaakt te worden aan ons, middels het retourformulier.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,00- 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Eventuele extra gemaakte kosten voor betaalopties (zoals klarna) worden niet gerestitueerd.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@charmzbydy.nl of via onderstaand retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd, gebruikt of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzonderingen

Oorbellen vallen onder hygiëneproducten. De oorbellen worden verstuurd in een doorzichtige verpakking met een verzegeling. U dient de oorbellen eerst goed te bekijken alvorens u de verzegeling verbreekt. Wanneer de verzegeling is verbroken vervalt het recht op retourneren. Deze informatie staat ook duidelijk aangegeven op het gele kaartje welke aan het product gehecht is. Ontvangen retouren waarbij de verzegeling verbroken is en alsnog retour worden gestuurd naar ons, zullen niet geaccepteerd worden.
Deze oorbellen zullen worden teruggestuurd naar u. De verzendkosten die opnieuw hiervoor gemaakt worden, worden aan u doorberekend.

Birdini Sandalen mogen geretourneerd worden volgens de standaard retour voorwaarden mits de sandalen/veters niet beschadigd of zichtbaar gedragen zijn. Bij constatering van bovenstaand zal de retour ofwel afgewezen worden en vind er geen restitutie plaats of er zal een waardevermindering toegepast worden.

Maatwerk/Gepersonaliseerde producten die voor u volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Bijv. met een naam of tekst, kunnen niet geretourneerd worden. Hierbij wordt geen restitutie gegeven. Bij maatwerk is het moeilijk in te schatten of de armband op de juiste maat is. Daarom hechten wij veel waarde aan het goed opmeten van de polsmaat. Hoe u dit kunt doen leest u hier. Mocht het armbandje toch te klein of te groot zijn, kan hier geen restitutie voor aangevraagd worden. U neem het risico om online een armbandje te kopen, welke u niet kan passen, ondanks de vele ervaring qua maten en het maken hiervan dat wij hebben zijn wij afhankelijk van de door u gegeven informatie en kunnen wij niet kosteloos een nieuwe armband maken en verzenden. Hier zal een deel van de kosten voor onze eigen rekening komen en een deel voor u.

--------------------------------------

Retouren welke vooraf niet zijn aangemeld middels het retourformulier binnen de gestelde 14dagen en na 14 dagen retour komen zullen wij niet accepteren. Komt het product retour dan zullen wij u een factuur sturen voor verzendkosten om het product terug te sturen naar u. De kosten hiervan zullen samen hangen met de kosten van een brievenbuspakket/pakket met track & trace. Zodra de betaling is ontvangen zal het product naar u worden teruggestuurd.

Bestellingen worden vanaf 60 euro gratis verzonden. Mocht hierna één artikel of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de 60 euro uit, dan worden er alsnog verzendkosten berekend. De hoogte van de ingehouden verzendkosten ligt aan het product, dit varieert van 2,10 t/m 6,15. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel.

Gemaakte kosten voor het gebruik van Klarna betaaldienst worden niet gerestitueerd.

Bij bestellingen waarbij een kortingscode is toegepast en gedeeltelijk worden geretourneerd, zal de kortingscode in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel.

-------------------------------------------

Als je de artikelen retour stuurt, dan dien je onderstaand retourformulier vooraf in te dienen bij Charmz By Dy, vervolgens kunt u uw bestelling versturen naar onderstaand adres. U hoeft niet op goedkeurig te wachten.

De retourkosten zijn voor eigen rekening, de prijs hiervan is afhankelijk van het postbedrijf.
Wij verstrekken geen retourlabels.

Retouren van maatwerk producten of waarbij de hygiene regel is overschreden worden niet retour geaccepteerd.

Let op; enkel retouren aangemeld binnen 14dagen na ontvangstdatum zullen wij accepteren en verzending is op eigen risico, voor de volledigheid adviseren wij u ons de track & trace code te sturen.

Dit formulier is slechts ter notificatie aan ons (u ontvangt hier geen persoonlijke bevestiging van), u kunt de producten retour sturen en zodra deze door ons ontvangen zijn, nemen wij contact met u op per email.

Voeg aub een briefje toe met het bestelnummer of klantgegevens, anders kunnen wij de afzenden van de retour niet achterhalen.
 

Retouradres

Charmz By Dy
François Valentijnstraat 3
1335RA Almere

Retourformulier

Let op; dit formulier is puur ter notificatie aan ons, u hoeft niet op een bevestiging te wachten en kunt de producten retourneren mits deze voldoen aan de voorwaarden zoals hierboven beschreven.
Wij verstrekken geen retourlabels, retourkosten zijn voor eigen rekening en op eigen risico, u kunt een vervoerder naar keuze kiezen.

Zodra de retour door ons ontvangen is, nemen wij contact met u op.

Retouren dienen binnen 14dagen na aanmelding bij ons retour te zijn.

Met welk postbedrijf stuur u de bestelling retour ?
Wat voor poststuk verstuurt u ?