• Op werkdagen voor 15.00uur besteld - zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Niet goed, geld terug
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Sparen voor korting
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Maat en Personalisatie

Personalisatie

Sieraden met letters/cijfers  kunnen gepersonaliseerd worden. Geef de juiste naam door in het 'opmerkingen' veld tijdens het bestelproces U kunt alle wensen doorgeven bij het opmerkingenveld tijdens de bestelling of u kunt dit doorgeven via info@charmzbydy.nl

Maatwerk en ruilen/retourneren

Gepersonaliseerde producten die voor u volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Bijv. met een naam of tekst, kunnen niet geretourneerd worden. Hierbij wordt geen restitutie gegeven.

Bij maatwerk is het moeilijk in te schatten of de armband op de juiste maat is. Daarom hechten wij veel waarde aan het goed opmeten van de polsmaat. U kunt met een flexibel meetlint of een touwtje (en deze vervolgens opmeten) het aantal cm's van de pols doorgeven, meet hierbij het gedeelte van de pols waar het armbandje gedragen dient te worden.  De opgemeten cm's geeft u dan door tijdens de bestelling en hierbij is het belangrijk dat u aangeeft of dit strak opgemeten of los opgemeten is.

Bij strak opgemeten cm's, dat is dus een sluitende polsmaat zal er ongeveer 1 a 1,5 cm aan kralen bij opgeteld worden (1cm voor kleine kinderen en 1.5cm voor een volwassene maat) bij los opgemeten cm's zal in principe dezelfde aantal cm's aangehouden worden.

Mocht het armbandje toch te klein of te groot zijn, kan hier geen restitutie voor aangevraagd worden. Wel is het mogelijk dat het armbandje opnieuw gemaakt worden en wordt verzonden naar u.

Hiervoor geldt een vast tarief van €5,25 incl. verzendkosten (voor gepersonaliseerde kinderarmbanden) en €7,25 incl. verzendkosten (voor natuurstenen volwassenen armbanden). Dit dient vooraf betaald te worden, hiervoor ontvangt u een betaalverzoek.

* U neem het risico om online een armbandje te kopen, welke u niet kan passen, ondanks de vele ervaring qua maten en het maken hiervan dat wij hebben zijn wij afhankelijk van de door u gegeven informatie en kunnen wij niet kosteloos een nieuwe armband maken en verzenden. Hier zal een deel van de kosten voor onze eigen rekening komen en een deel voor u.