• Op werkdagen voor 15.00uur besteld - zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €45
  • Niet goed, geld terug
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Sparen voor korting
Zoeken
Winkelmandje

Ruilen Retourneren

Ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem.
U kunt het product wat u wenst te ruilen, retour sturen volgens onderstaande voorwaarden. Het gewenste product besteld u via de webshop, zoals u bij uw vorige bestelling ook heeft gedaan. Zo hoeft u niet te wachten totdat wij het retour ontvangen hebben en heeft u zo snel mogelijk het gewenste product in huis.

U draagt altijd zelf de kosten voor terugzending van het product.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Retourneren

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,00- 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@charmzbydy.nl of via onderstaand retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor meer informatie zie de aparte pagina; Herroepingsrecht

Mocht het product beschadigd, gebruikt of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let op;

Bestellingen worden vanaf 45 euro gratis verzonden. Mocht hierna een artikel of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de 45 euro uit, dan worden er alsnog verzendkosten berekend. De hoogte van de ingehouden verzendkosten ligt aan het product, dit varieert van 1,95 t/m 5,95. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel.

Bij bestellingen waarbij een kortingscode is toegepast en gedeeltelijk worden geretourneerd, zal de kortingscode in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel.

Uitzondering maatwerk/gepersonaliseerde kinderarmbanden

Gepersonaliseerde producten die voor u volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Bijv. met een naam of tekst, kunnen niet geretourneerd worden. Hierbij wordt geen restitutie gegeven. Bij maatwerk is het moeilijk in te schatten of de armband op de juiste maat is. Daarom hechten wij veel waarde aan het goed opmeten van de polsmaat. U kunt met een flexibel meetlint of een touwtje (en deze vervolgens opmeten) het aantal cm's van de pols doorgeven, meet hierbij het gedeelte van de pols waar het armbandje gedragen dient te worden.  De opgemeten cm's geeft u dan door tijdens de bestelling en hierbij is het belangrijk dat u aangeeft of dit strak opgemeten of los opgemeten is.

Bij strak opgemeten cm's zal er ongeveer 1 a 1,5 cm aan kralen bij opgeteld worden en bij los opgemeten cm's zal in principe dezelfde aantal cm's aangehouden worden.

Mocht het armbandje toch te klein of te groot zijn, kan hier geen restitutie voor aangevraagd worden. Wel is het mogelijk dat het armbandje opnieuw gemaakt worden en wordt verzonden naar u. 

Hiervoor geldt een vast tarief van €5,25 incl. verzendkosten (voor gepersonaliseerde kinderarmbanden) en €7,25 incl. verzendkosten (voor natuurstenen volwassenen armbanden).

Dit dient vooraf betaald te worden, hiervoor ontvangt u een betaalverzoek.

* U neem het risico om online een armbandje te kopen, welke u niet kan passen, ondanks de vele ervaring qua maten en het maken hiervan dat wij hebben zijn wij afhankelijk van de door u gegeven informatie en kunnen wij niet kosteloos een nieuwe armband maken en verzenden. Hier zal een deel van de kosten voor onze eigen rekening komen en een deel voor u.

--------------------------------------

Als je de artikelen retour stuurt, dan dien je onderstaand retourformulier vooraf in te dienen bij Charmz By Dy, vervolgens kunt u uw bestelling versturen naar onderstaand adres.

De retourkosten zijn voor eigen rekening, de prijs hiervan is afhankelijk van het postbedrijf.

Voeg aub een briefje toe met het bestelnummer of klantgegevens, anders kunnen wij de afzenden van de retour niet achterhalen.
 

Retouradres

Charmz By Dy
François Valentijnstraat 3
1335RA Almere

Retourformulier