• Op werkdagen voor 15.00uur besteld - zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Niet goed, geld terug
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Sparen voor korting
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaand retourformulier or via info@charmzbydy.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uitzondering maatwerk en hygiene producten

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Let op;

Oorbellen vallen onder hygiëneproducten. De oorbellen worden verstuurd in een doorzichtige verpakking met een verzegeling en instructies m.b.t. het retourrecht. U dient de oorbellen eerst goed te bekijken alvorens u de verzegeling verbreekt. Wanneer de verzegeling is verbroken vervalt het recht op retourneren. Deze informatie staat ook duidelijk aangegeven op het gele kaartje welke aan het product gehecht is. 
Ontvangen retouren waarbij de verzegeling verbroken is en alsnog retour worden gestuurd naar ons, zullen niet geaccepteerd worden.
Deze oorbellen zullen worden teruggestuurd naar u. De verzendkosten die opnieuw hiervoor gemaakt worden, worden aan u doorberekend.

Retourformulier

Let op; dit formulier is puur ter notificatie aan ons, u hoeft niet op een bevestiging te wachten en kunt de producten retourneren mits deze voldoen aan de voorwaarden zoals hierboven beschreven.
Wij verstrekken geen retourlabels, retourkosten zijn voor eigen rekening en op eigen risico, u kunt een vervoerder naar keuze kiezen.

Zodra de retour door ons ontvangen is, nemen wij contact met u op.

Retouren dienen binnen 14dagen na aanmelding bij ons retour te zijn.

Met welk postbedrijf stuur u de bestelling retour ?
Wat voor poststuk verstuurt u ?