Kids

Bestsellers


Op deze pagina vind je vele leuke cadeaus, haaraccessoires en kinderarmbanden.
Een vrolijke kralenarmband voor kinderen met allerlei kleurtjes en bedels. Alle kinderarmbanden worden op maat gemaakt, je kan de armband zo samenstellen zoals jij wilt.
Ook heel handig zijn de kralenarmbanden met naam of telefoonnummer.  Handig voor bijv. een schoolreisje of op vakantie.
Lekker zomers, zijn de schattige enkelbandjes voor kinderen, beschikbaar in meerdere kleuren en op deze worden op maat gemaakt.
Kijk ook even bij de  Unicorn artikelen,  hier scoor je gegarandeerd punten meer bij de kleine meid !!!

Kinderarmband met naam en/of telefoonummer

Hoe handig is dat, een kinder kralenarmband met naam of telefoonnummer.
De armbanden zijn gemaakt van acrylkralen van 6mm groot, de armbanden zijn super licht qua gewicht, wat het dus een ideale armband maakt voor kinderen.  De kinderarmband stel je zelf samen ! Kies je favourite kleuren en geef je leeftijd/polsmaat en naam door. Super leuk om zelf te dragen of cadeau te doen aan je vriendinnen. Ook handig zijn de armbanden met telefoonnummer, denk bijv. aan een schoolreisje, dagje weg of voor op vakantie. Beide armbanden zijn natuurlijk ook te combineren, naam + telefoonnummer.

Kinderfeestje

Binnenkort een kinderfeestje of ben je op zoek naar een originele traktatie ? Wat dacht je van een mooie kralenarmband, met of zonder naam? Voor bestellingen van 5 armbanden of meer geldt een gereduceerde prijs, neem voor de mogelijkheden contact op via het contactformulier !