• Op werkdagen voor 15.00uur besteld - zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Niet goed, geld terug
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Sparen voor korting
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Armbanden met naam

Een absolute besteller van Charmz By Dy zijn de armbanden met naam... 

Je zou denken, wat een leuk cadeau voor een kind, maar niks is minder waar,.. ook voor volwassenen worden deze armbanden volop besteld.

Denk bijv. aan iemand die net moeder is geworden, die draagt vol trots een armband met de naam van haar newborn om haar pols... Of een armband met een geboortedatum of trouwdatum wordt ook vaak besteld. Voor kinderen wordt het vaak gekocht als verjaardagscadeau of als s.o.s. armbandje.

Zowel voor volwassenen als voor kinderen is het een perfect en uniek cadeau.

De armbanden zijn gemaakt van acrylkralen, welke erg licht van gewicht zijn en je de armband dus amper voelt zitten, je kan op dit moment kiezen uit maar liefst 14 kleuren...Naast de keuze uit verschillende kleuren acrylkralen, kies je ook zelf de kleuren van de letterkralen en tussenkralen en eventuele extra's als een bedel of hartje. Zo stel je dus zelf je armband samen.

Het enige wat je hoeft te doen is jouw favoriete kleurencombi samen te stellen en de polsmaat van de ontvanger op te meten. Deze meet je d.m.v. een meetlint strak om de pols te draaien (net na het polsknobbeltje).

Bekijk hier de armbanden met naam - voor volwassenen
Bekijk hier de armbanden met naam - voor kinderen

Terug naar overzicht